31.12.17

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "REACTION CYPRUS"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 ήταν μία από τις σημαντικότερες ημέρες της είκοσι και πλέον ετών ιστορίας της ομάδας μας. Η Μ.Κ.Ο. Reaction που εδρεύει στην Κύπρο μάς απένειμε βραβείο με αφορμή την πρωτοβουλία δημιουργίας τράπεζας αίματος για τους Κύπριους της Ελλάδας. Πρόκειται για ένα μεγάλο διακρατικό πρόγραμμα υγείας ανάμεσα στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτίριο της Τράπεζας Κύπρου στη Λευκωσία.
Η βράβευση αποτελεί μέγιστη τιμή διότι η ενέργεια αυτή εμπνεύστηκε από την πολυετή δράση και προσφορά μας στον τομέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας αλλά και από τη συνεργασία μας με το Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Άγιος Σάββας». Στο τελευταίο θα λειτουργήσει και η τράπεζα αίματος των Κυπρίων της Ελλάδας στηρίζοντας τους Κύπριους ασθενείς αλλά και αυξάνοντας το εθνικό απόθεμα.
Την εκδήλωση υποστήριξε η Κυπριακή κυβέρνηση και η Τράπεζα Κύπρου. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Μελέτιος Ρήγας και ο γενικός γραμματέας κ. Αντώνιος Κατερινίτσας ενώ παρούσα ήταν και η διευθύντρια της υπηρεσίας αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» κ. Γρουζή Ε.



Η συντονίστρια διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου "Άγιος Σάββας κ. Ε. Γρουζή κατά την ομιλία της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου