12.12.17

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "REACTION CYPRUS" ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μετά τις φονικές πλημμύρες της 15ης Νοεμβρίου – που άφησαν πίσω τους νεκρούς, τραυματίες και μεγάλες υλικές καταστροφές – πολίτες και φορείς από διάφορα μέρη της χώρας προσέτρεξαν να βοηθήσουν ή να αποστείλουν την πολύτιμη βοήθειά τους στην περιοχή της Νέας Περάμου και της Μάνδρας.
Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια έχει συνάψει δεσμούς με την Κύπρο μέσω του φορέα «Reaction Cyprus». Έχει υπάρξει συνεργασία κυρίως σε θέματα οδικής ασφάλειας με δράσεις εντός και εκτός του δήμου Μεγαρέων. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής είχαμε την τιμή να είμαστε παραλήπτες και διανομείς μιας μεγάλης υλικής βοήθειας που συνέλλεξε ο κυπριακός λαός με την υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και άλλων φορέων του νησιού.
Σε μία από τις αποστολές ο πρόεδρος της Reaction Cyprus κ. Μάριος Σταύρου και μέλη της ομάδας μας συναντήθηκαν με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης των δήμων Μεγαρέων και Μάνδρας – Ειδυλλίας όπου και παρέδωσαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να φτάσουν εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη.
Στην παραλαβή και στη διανομή σημαντική και ουσιαστική ήταν η βοήθεια του κ. Δανιήλ Κουτουλίδη ως εκπροσώπου της υπό σύσταση εθελοντικής ομάδας «Ο.Ε.Μ.». Ο Κυπριακός λαός έδειξε ότι είναι δίπλα στις δύσκολες στιγμές του ελληνικού λαού, κάτι που έχει αποδειχθεί ιστορικά.
Στα Μέγαρα η κυπριακή βοήθεια έφτασε μέσω της ομάδας μας και αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη. Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου