21.11.17

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ. ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της «Εθελοντικής Ομάδας Μεγάρων Κούρος» εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των πρωτόγνωρων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την περιοχή της Νέας Περάμου και τη γειτονική πόλη της Μάνδρας.
Από την πρώτη ημέρα η ομάδα άμεσης επέμβασης υπό τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στάθηκε στο πλευρό των πληγέντων στη Νέα Πέραμο με αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και παροχή ψυχολογικής υποστήριξης. Επίσης σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή διανείμαμε είδη πρώτης ανάγκης.
Η απώλεια των ανθρώπινων ζωών μας κάνει να αναλογιστούμε για μία ακόμη φορά την ανεκτίμητη αξία του δασικού μας πλούτου του οποίου η έλλειψη δημιουργεί, εκτός των άλλων αιτιών, φαινόμενα σαν αυτά που δυστυχώς ζήσαμε.
Δεδομένου ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν ενταθεί στις μέρες μας και υπό την απειλή παρόμοιων δυσάρεστων καταστάσεων, θα βρισκόμαστε συνεχώς σε πλήρη ετοιμότητα με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις μας.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου