7.7.17

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 2017 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Κούρος παρευρέθηκε στο ετήσιο συνέδριο και στην απονομή «Βραβείων Αριστείας στην Οδική Ασφάλεια 2017» στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας το Βουκουρέστι όπου συμμετείχε με «καλή πρακτική» για την οδική ασφάλεια.
Η περσινή πρώτη παρουσία στις Βρυξέλλες μας έδωσε την ευκαιρία να ενταχθούμε σε ένα περιβάλλον ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με απώτερο σκοπό την εφαρμογή τους στην τοπική κοινωνία.
Τα Βραβεία Αριστείας δίνονται στους φορείς που συνέβαλλαν σημαντικά στην προστασία της ζωής στους δρόμους της Ευρώπης μέσω καλών πρακτικών για την οδική ασφάλεια.
Οι πέντε διακρίσεις φέτος αποσπάστηκαν από τους εξής φορείς:
-         - Όμιλος εταιριών Ηρακλής (Ελλάδα)
-         - Ville de Martigues (Γαλλία)
-         - CTT Correios de Portugal (Πορτογαλία)
-         - Romanian Automobile Club (Ρουμανία)
-         - Motorforarnas Helnykterhetsforbund (Σουηδία)

 Το ειδικό βραβείο μετά από ψήφιση τον παρευρισκομένων μελών της Χάρτας τα κέρδισε η συμμετοχή της Ρουμανίας. Ο σύλλογός μας υποστήριξε την ελληνική συμμετοχή.
Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας (ERSC) – πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Ε.Ε. το 2004 – παρουσιάσαμε τις δράσεις που έλαβαν χώρα στο διάστημα ενός έτους και καταθέσαμε νέες ιδέες αλλά ανταλλάξαμε με τα υπόλοιπα μέλη διάφορες απόψεις για καλύτερα αποτελέσματα.
Συνεχίζουμε να συμμετέχουμε με καλές πρακτικές για την οδική ασφάλεια.
Η ομάδα εκπροσωπήθηκε από το μέλος μας κ. Γιαννόπουλο Σωτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου